My Cart

x
De winkelwagen is leeg
Welkome
bij
SABONA
De MAGNETISCHE armbanden
specialist!
Breng Balans in lichaam en Geest
met magneet armbanden
Dames en
Heren armband
Edele staal Magnetische Armbanden.
Een intelligente combinatie van gepolijst
en geborsteld roestvrij staal
Edelstaal Koorden
met magneet
Verweven en verdraaid tot een geheel
De hoofd uiteinde zijn voorzien van
1200 gauss magneten!
Ready-To-Go
Ga naar de shop
Bezoek onze uitgebreide webshop,
Gratis verzenden binnen 24 uur!

 

 

 

 
Als u een artikel wilt retourneren (herroepen) dan kan dat binnen 14 dagen na levering aan u of een vooraf door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is. Het artikel mag niet beschadigd zijn en indien mogelijk in de originele verpakking, of een soortgelijke, aan ons teruggestuurd worden. Wij storten uw aankoopbedrag na ontvangst van het artikel, inclusief de verzendkosten, binnen 14 dagen aan u terug.

U kunt het formulier voor herroeping gebruiken als retourformulier of ons retouradres gebruiken. Stuurt u ons vooraf een e-mail naar mail@sabona.nl, met daarin uw naw gegevens en uw ordernummer. Op die manier weten wij dat uw product retour komt. Ons Contact Informatie gebruiken mag uiteraard ook.

 

’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Ons retouradres:

Sabona/Scogo
Mezenkampstraat 8a
5922 VG  Venlo

Adresgegevens

Sabona Netherlands
MEZENKAMPSTRAAT 8A
5922 VG Venlo
Tel: 088-2012222
mail@sabona.nl

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00

Bankgegevens

BTW.nummer:
NL 160889819.B01
KvK.nummer :
12015982 
Banknummer :
NL79RABO 0132 6413 80
BIC code       :
RABONL2U