My Cart

x
De winkelwagen is leeg

V: Hoe lang moet ik de armband dragen?
A: Draag de armband voortdurend. Dragers van de armband zeggen dat ze het beste profiteren als de armband de hele tijd wordt gedragen.

V: Maken alle Sabona Armbanden mijn pols groen?
A: Als je Sabona Armband koper bevat, zal de huid van je pols groen uitslaan. Dit is de koper van de armband, deze wordt geabsorbeerd door het lichaam. De groene uitslag kan worden verwijderd met water en zeep of citroensap. Executive Sabona Magnetische armbanden bevatten geen koper, en geeft geen groene uitslag aan je pols.

V: Hoe reinig ik mijn Sabona armband?
A: Houdt de Sabona armband schoon zoals u ook andere sieraden schoon maakt. Gebruik een goede sieraden reinigingsdoekje dit houdt de buitenkant gepolijst en de binnenkant schoon.

V: Hoe sterk zijn de magneten in Sabona armbanden?
A: De magneet in elke armband van Sabona Koper Magnetic Bracelet meten 1800 gauss. Elke magneet in een Sabona Executive Magnetic Bracelet schakel meet 1200 gauss. Elke magneet in Sabona Professional Staal meet 1200 gauss.

V: Waarom zou ik een koperen armband dragen?
A: U moet koper terug in uw systeem krijgen. Vandaag de dag krijgen mensen niet de koper in hun lichaam uit voedingsmiddelen die nodig is.
V: Waarom zou ik een koperen polsband dragen als ik ook een koper pil kan nemen?
A: De Koperen Armband zet koper in uw systeem in een regelmatig tijdspatroon, waardoor dit het meest effectief is. Een pil zet koper in je lichaam in een keer.

V: Kan ik mijn Magnetische polsband dragen naast mijn horloge?
A: Alleen als uw horloge een wind-up is.

V: Kan ik de binnen kant van mijn Koperarmband coaten zodat mijn pols niet groen uitslaat?
A: Sommige mensen strijken de binnenkant van hun polsbandje in met een kleurloze nagellak. Maar onthoud dat als de koper niet direct in aanraking komt met de huid, dan krijgen je geen koper in het lichaam.

V: Is er een coating op mijn Koperarmband?
A: Ja, er is een tijdelijke coating aan de buitenkant van uw armband. De coating zal na een korte tijd dragen verdwijnen. Eenvoudig reinigen om de eventuele resten van de coating te verwijderen.

V: Hoe vaak moet ik mijn Koperarmband vervangen?
A: Ongeveer elke twee jaar.

V: Waarom is mijn Koperarmband gebroken?
A: Uw Sabona Koperarmband moet worden gedragen ten allen tijde. Het mag alleen worden verwijdert voor het reinigen en als u in zout water of gechloreerd water met u hand gaat. Uw armband is een metaal en met de constante buigen door het afdoen van uwarmband zal het breken. Soms als de maat van uw polsbandje te groot is, zal het knikken en buigen wanneer u het aan uw pols past. Dat knikken zal uiteindelijk barsten of breken.

V: Mijn zilveren armband is zwart!
A: Onze koperarmbanden zijn bedekt met de zuiverste zilver. Als uw polsbandje zwart is aangetast dan met een zilveren polish schoon maken.

Adresgegevens

Sabona Netherlands
MEZENKAMPSTRAAT 8A
5922 VG Venlo
Tel: 088-2012222
mail@sabona.nl

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00
9.30 tot 17.00

Bankgegevens

BTW.nummer:
NL 160889819.B01
KvK.nummer :
12015982 
Banknummer :
NL79RABO 0132 6413 80
BIC code       :
RABONL2U